• Imprimeix

Compartim la lectura


Els clubs de lectura són activitats fonamentals per al foment de la lectura. Sota el títol Compartim la lectura, un grup de lectors dialoguen i intercanvïen mensualment opinions sobre els llibres que la Biblioteca els ha proposat.

Generalment amb periodicitat trimestral la Biblioteca Pública de Tarragona (BPT) programa cicles temàtics que compten sovint amb activitats complementàries (xerrada amb l’autor, amb un expert, visita a una exposició, ruta cultural…) Els temes i els autors tarragonins esdevenen fils conductors dels nostres clubs de lectura.

Aquesta tardor 2017 tornem al patrimoni de la Tarraco romana de la ma del Museu Nacional Arqueològic en un altre dels cicles de Llegim el Patrimoni. La lectura seleccionada per aquesta ocasió, és l’obra cabdal de Mary Beard, qui va ser premi Princesa d’Astúries 2016 de Ciències Socials: “SPQR: una historia de la antigua Roma”. SPQR, acrònim de Senātus Populusque Rōmānus, es considera una obra rigorosa perquè relaciona multitud de fonts, però també entretinguda arribant a mostrar un interessant sentit de l’humor de l’antiga Roma.

Al seu costat, volem posar en valor els Premis Pin i Soler que repeteixen cicle en col·laboració amb la Casa de les Lletres amb el títol Llibres premiats: 2Pinisolers. Durant el cicle, concretament els mesos d’octubre, i fins a mitjans de novembre, es podrà veure a la Biblioteca l’exposició "25 PINISOLERSproduïda per la Casa de les Lletres on trobareu la història del premi, així com dels autors i de les obres guanyadores.

Trobareu més informació dels clubs de lectura aquí

 

 

Data d'actualització:  31.08.2017