Accés al contingut Accés al menú de la secció

Dilluns, 31 d'agost de 2015

Taller "Tarragona Treballa, el portal que et troba feina"

Dijous 3 de setembre. 18 a 20 h. Per conèixer "Tarragona Treballa, el portal web que et troba feina" i aprendre a fer un currículum. Places limitades. Inscripció prèvia. DARRERES PLACES DISPONIBLES


Tarragona Treballa, el portal que et troba feina
Logotip de Tarragona Treballa

La Biblioteca us oferim una presentació/taller del portal Tarragona Treballa, un espai de referència per a totes les persones que estan buscant feina. El portal posa a l'abast ofertes de treball i també tota mena d'informació referent al mercat laboral: cursos de formació professional, notícies, informes, novetats...

Com a complement a aquesta presentació us oferim el taller Navega: com funciona el navegador, adreçat a tothom que vulgui saber com funciona Internet i com gestionar el seu navegador.

PROGRAMACIÓ

Dijous 2 de juliol. 10 a 12 h
Navega: com funciona el navegador
Per als que volen aprendre a moure's per la Xarxa.

Dijous 9 de juliol. 10 a 12 h ; Dijous 3 de setembre. 18 a 20 h
Tarragona Treballa, el portal que et troba feina.
Amb una presentació del portal, una simulació d'alta del currículum al web. Es realitzarà un petit taller on es donarà l'oportunitat als assistents de fer una revisió del seu currículum. 

També hem actualitzat la guia Busquem feina, on trobareu recursos virtuals i bibliografia que us poden ajudar en la tasca de cerca una feina.

Consulta la guiaActualitat Dimecres, 02 de setembre de 2015

 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6   Següent > Total pàgines: 12