Accés al contingut Accés al menú de la secció

  • Biblioteca 2.0
    • Troba'ns al Facebook Troba'ns al Twitter CineMúsica, el bloc de la Secció d'Audiovisuals Issuu, Biblioteca Pública de Tarragona Troba'ns a Pinterest Troba'ns a Instagram

Dimarts, 09 de maig de 2017

Club de lectura en família. Nou cicle!: “El maquillatge, la roba i el perfum d’un llibre”

Compartirem contes amb l’Armand, il·lustrador. Per a famílies amb nens que cursen P5. Hora 18h. Places limitades. Inscripcions a la Sala infantil. --ÚLTIMA SESSIÓ DIMARTS 27/06 A LES 18.00H--


L'Armand

Durant els mesos de maig i juny l’Armand conduirà el quart cicle dels clubs de lectura en família titulat: “El maquillatge, la roba i el perfum d’un llibre”. En aquest nou cicle les imatges seran les protagonistes: l’il·lustrador Armand ens parlarà de les il·lustracions a través de sis àlbums visualment molt variats amb els que aprendrem escoltant, aprendrem llegint i il·lustrant. Cada sessió anirà acompanyada d’un petit taller d’il·lustració

Les dates de les reunions d’aquest cicle i els àlbums proposats per a cada sessió són:

  • Dimarts 23 de maig a les 18 h 

Quién es el más fuerte del mundo? d'Albert Sobrino, Julie Escoriza i Joan Casaramona. Descobrirem personatges que tenen una força increïble amb unes imatges molt potents.

Tipus durs de Keith Negley. Ensenyar la part més humana dels herois, és la proposta d'aquest llibre. Una composició visual fantàstica amb un disseny il·lustrat clar i net.

  • Dimarts 6 de juny a les 18 h 

Shhhh! Tenim un pla de Chris Haughton. Una història perfecta per entendre com la avarícia humana no ens deixa veure les meravelles que ens envolten. En aquest conte les imatges parlaran per si soles.

L’elefant encadenat de Jorge Bucay i Gusti. El poder ensorrat en el costum, el costum de no canviar. Un llibre il·lustrat per Gusti que no té pèrdua.

  • Dimarts 27 de juny a les 18 h 

Cançó de bressol per a un huracà i altres contes dormilegues de Joan Rioné i Armand.  Un àlbum que trenca el model de les famílies, un llibre molt proper que ens farà viatjar molt lluny.

Un gran dia de res de Beatrice Alemagna. Una gran joia, un exemple de pedagogia actual oblidada, on les imatges ballen a un ritme frenètic amb unes il·lustracions màgiques.

L’Armand entra en el món del disseny i el paper estudiant cinc anys Arts Gràfiques, professió que no ha exercit mai. Descobreix la il·lustració i fa un grau superior. El 2002 rep el seu primer encàrrec, però el seu camí d'aprenentatge tot just acaba de començar: còmic, animació, escultura, creació de personatges... La fusta i el projecte "Mycasitas" han fet que la seva perspectiva professional fes un gran gir. Li encanta el reciclatge i la transformació d'objectes.  El 2013 inicïa un projecte d'autoedició de quaderns culturals per a pintar. També és el creador dels productes fets amb fusta: Castellers fets a mida i Diables fets a mida. El 2015 rep el premi Crítica Serra d'Or per l'àlbum il·lustrat Un mitjó diferent a cada peu. L’any 2017 és escollit entre uns dels quaranta-dos il·lustradors que han representat Catalunya a la fira de l‘àlbum il·lustrat de Bologna.

Durant aquestes tres sessions coneixerem i ens posarem a la pell dels il·lustradors i entendrem més la seva feina però sobre tot volem que gaudiu i compartiu amb la família el plaer de llegir i descobrir noves històries!


I recordeu que  si teniu entre 6 i 14 anys i us agrada llegir i compartir aquesta afició amb altres joves podeu participar als nostres clubs de lectura infantils i juvenils:


 
1 | 2 | 3 | 4   Següent > Total pàgines: 4

 

Destaquem