Accés al contingut Accés al menú de la secció

Dimarts, 06 de gener de 2015

Compartim la lectura. Clubs de lectura 2015

INSCRIPCIONS OBERTES. Programació gener-juliol 2015.


Logo Clubs de Lectura adults

Comencem l’any amb nous cicles i nova programació i això ens agrada perquè ens sembla que anem d’estrena. Nou any, nous escriptors i nous llibres. Us oferim sis cicles literaris que us donaran l’oportunitat de trobar gairebé segur aquella lectura us apassiona, us resulta interessant o que us fa el pes.

Per començar, al cicle Intriga de tots colors hi trobareu històries que us embolcallaran en una tensió sostinguda fins al final.

Dins de l’àmbit dels autors locals us proposem el cicle Proscrits, on els protagonistes són homes d’acció que s’han vist obligats a viure fora de la llei.

El cicle Llegir el Teatre, una proposta per a les biblioteques de Catalunya en col·laboració amb el Teatre Nacional de Catalunya i el col·lectiu Teclasmit ens permet llegir teatre i després veure’l representat. Tot un luxe!.

El cicle de literatura llatinoamericana que organitza Caixaforum també tindrà cabuda a la Biblioteca, ja que hi comentarem dues obres d’autors de primera línea com són Gabriel García Márquez i Mario Benedetti.

Finalment el cicle Llibres gairebé savis que inclou lectures d’obra assagística breu adreçades a un públic ampli, per a ser llegides sense presses.  

Aquest 2015 celebrarem 10 anys de clubs de lectura i ho volem compartir: amb professionals d’altres clubs de lectura, amb qui tenim molts temes per a debatre en comú, farem una jornada professional el 25 de març.  I també amb tots vosaltres, amb un acte més lúdic i obert a tothom al voltant de llibres i lectura.  

Però sobretot ho volem celebrar amb els lectors, amb tots vosaltres. Fa deu anys en Jordi Tiñena va ser el primer escriptor convidat del club, el març del 2005. Ara, deu anys després, junt amb l’Escola de Lletres llegirem plegats La dona del grill, una de les seves millors obres. Jordi Tiñena serà, novament, el nostre convidat.

Podeu fer les inscripcions a la Secció local. Pregunteu per Cristina Barbé (coordinadora dels clubs de lectura) o Esteve Masalles (responsable de la Secció local i moderador dels clubs de lectura)

Consulta la programació dels cicles i tria el que t'interessiActualitat Diumenge, 25 de gener de 2015

 
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 11

 

Destaquem