Accés al contingut Accés al menú de la secció

Dimarts, 28 de març de 2017

Tallers TIC i Xarxes socials. Forma't a la Biblioteca

Programació de tallers Abril-Juny 2017 sobre Tecnologies de la Informació i la Comunicació i sobre Xarxes socials. Inscripcions obertes


Tallers TIC

Els Tallers de formació en Informàtica i Internet es venen fent des de l’any 2004 amb l'objectiu de capacitar en l'ús dels ordinadors i en la recerca de la informació a Internet, i que han anat avançant cap a tallers més especialitzats en xarxes socials, en administració electrònica o en tractament d’imatges. Segueixen però essent gratuïts i molt pràctics.

En aquest període abril - juny 2017 us oferim els següents tallers TIC:

Taller d'ARGUS. Els dimarts 18 d'abril, 30 de maig i 20 de juny, de 12.30 h a 13 h
Per als que volen aprendre com funciona, com fer consultes, pròrrogues, etc. al catàleg de les biblioteques públiques de Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre. A càrrec de Carme Gaseni, bibliotecària.

Recorda el més bàsic del teu ordinador. Dimarts 25 d'abril, de 10 a 12 h
Per als que ja coneixen l'ordinador i volen refrescar coneixements molt bàsics sobre el seu ús i funcionament. A càrrec de Cristina Segura, bibliotecària.  

Taller de mòbils. Divendres 28 d'abril, 26 de maig i 16 de juny, de 10.30 h a 12 h
"Mobilitza't": com funciona el telèfon mòbil? nocions bàsiques. Edat: +55 anys. A càrrec d'Alejandro García, especialista en smartphones.

Encara no ets al Facebook. Dimarts 2 de maig, de 10 a 12 h i dijous 1 de juny, de 16 h a 18 h
Aprèn les funcionalitats bàsiques i a moure't per aquesta xarxa social. Es requereixen coneixements de navegació per Internet i tenir correu electrònic. A càrrec de Carme Gaseni, bibliotecària.

Troba la informació a Internet. Dimarts 16 de maig, de 10 h a 12 h
Per als que volen conèixer les principals eines i recursos per cercar i trobar allò que els interessa. A càrrec de Cristina Segura, bibliotecària. 

Encara no piules? Inicia't al Twitter. Dimarts 23 de maig, de 10 a 12 h i dijous 15 de juny, de 16 h a 18 h
Aprèn i comença a piular. Es requereixen coneixements de navegació per Internet i tenir correu electrònic. A càrrec de Carme Gaseni, bibliotecària. 

INSCRIPCIONS

Les places són limitades i heu de fer les inscripcions al taulell número 3 de la planta primera de la Biblioteca ; per correu electrònic: bptarragona.cultura@gencat.cat o per telèfon al 977 240 331 i al 977 240 544

Consulta la programació general de Tallers 
1 | 2 | 3 | 4   Següent > Total pàgines: 4

 

Destaquem