Accés al contingut Accés al menú de la secció

Dimarts, 09 d'agost de 2016

El Serrallo vist pels escriptors, una ruta literària. 10a edició

Divendres 2 de setembre de 2016 a les 19 h. Organitzada per la Biblioteca Pública i el Museu del Port de Tarragona. Places limitades. És imprescindible inscripció prèvia. Punt de trobada: Museu del Port de Tarragona. Celebrarem la 10a ruta amb un tast mariner


Serrallo

Us oferim la desena edició de "El Serrallo vist pels escriptors, una ruta literària". Podeu tornar-la a gaudir.

Passejarem pel barri, ens aturarem en determinats llocs i escoltarem textos que l’han recreat literàriament. Tindrem al nostre abast, així, patrimoni vinculat amb el mar i el port, alguns apunts etnogràfics i  literatura en forma de lectura en veu alta. I és que aquests són els propòsits dels organitzadors,  la Biblioteca Pública i del Museu del Port de Tarragona. 

Són 15 textos entre els quals hi ha autors vinculats a Tarragona com Josep Pin i Soler, Artur Bladé, Olga Xirinacs, Josep M. Sabaté o Jordi Tiñena;  amb mirades  particulars com les de Teresa Muntanya i Francesc Escatllar o una selecció de poesies. Ens acompanyaran també escriptors cabdals com Josep Pla o Carlos Barral, reconeguts per les obres dedicades a la costa catalana.

En alguns textos, l’autor ha intentat copsar què té, o què ha tingut, el Serrallo de singular, d’altres són una descripció a partir d’impressions, vivències i records personals i encara d’altres l’han fet servir d’escenari versemblant per a les seves narracions.  Hi trobareu historiadors, novel·listes i poetes; cadascun amb la seva pròpia veu.

Inscripció prèvia a la Biblioteca: per telèfon 977 240 331, per correu electrònic a bptarragona.cultura@gencat.cat o presencialment a la Biblioteca. 

 


 
1 | 2 | 3 | 4   Següent > Total pàgines: 4

 

Destaquem