Accés al contingut Accés al menú de la secció

Divendres, 15 de juliol de 2016

ESTIU a la Biblioteca. HORARIS


Estiu

Des de la Biblioteca Pública de Tarragona us desitgem que gaudiu d'un bon estiu i us agraïm que ens acompanyeu en els serveis i activitats que us oferim, orientades a la lectura, a l’aprenentatge al llarg de la vida i a la cultura.

Ens complau poder comptar amb la vostra complicitat!!

HORARI BIBLIOTECA
Dilluns de 15 h a 20 h
Dimarts i Dijous de 10 h a 20 h
Dimecres i Divendres de 10 h a 15 h
Dissabtes tancat

Per altra banda informar-vos que la Biblioteca romandrà tancada el divendres 19 d'agost i divendres 23 de setembre per festa major.

La Biblioteca amb TU les 24 hores a la web http://bibliotecatarragona.gencat.cat i també a les xarxes socials. Connecta't  amb la Biblioteca!!


Divendres, 22 de juliol de 2016

Taller per a pares. Com comprendre els nens a través dels seus dibuixos

Amb la Marta Fabregat Oró, pedagoga terapèutica i mestra. Dimecres 27 de juliol de 2016 a les 11 h. Lloc: Sala infantil de la Biblioteca. Places limitades. Inscripcions a la Sala infantil


Dibuixos

Què podem veure darrera del dibuix d’un infant? Per què és interessant que l’infant dibuixi? Com el podem ajudar a partir de les seves creacions artístiques? Quins passos hem de seguir per saber què ens vol dir l’infant quan dibuixa?

La Marta Fabregat Oró ha investigat al llarg dels anys milers de dibuixos d’infants d’edats diverses i fruit d’aquesta investigació ha pogut analitzar i constatar que els valor del dibuix d’un infant és una de les expressions més riques que ens poden ajudar a entendre millor els nostres fills. El resultat d’aquestes investigacions és el contingut del seu llibre: Com comprendre els nens a través dels seus dibuixos.

Us convidem a participar en aquesta xerrada i a portar, si ho voleu, algun dibuix dels vostres fills.

Inscripció prèvia a la Sala Infantil, per telèfon al 977 240 331 o bptarragona.cultura@gencat.cat 

 


 
1 | 2 | 3 | 4   Següent > Total pàgines: 4

 

Destaquem