Accés al contingut Accés al menú de la secció

Dimecres, 19 de novembre de 2014

Cicle de cinema en català, i més a prop! Un dijous al mes vine al carrer Major

Dijous 27 de novembre a les 20 h Projecció LLUMS VERMELLS (2002) dirigida per Rodrigo Cortés. Lloc: SSTT Departament de Cultura (Major, 14)


La Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, el Consorci per a la Normalització Lingüístical’Escola Oficial d’Idiomes i  la Biblioteca Pública, en el marc del Ple pel Català al Camp de Tarragona, organitzem conjuntament aquest cicle amb l’objectiu de promoure la llengua catalana a la gran pantalla i potenciar el cinema com a eina de cohesió i gaudi col·lectiu a la nostra ciutat.

En aquesta ocasió, les pel·lícules que us presentem són de gèneres ben variats i inclouran el cinema històric, el cinema de suspens i el cinema d’aventures.
Les projeccions tindran lloc als Serveis Territorials de Cultura de Tarragona (c. Major, 14). L’entrada és gratuïta només limitada a l’aforament de la sala.

PROGRAMACIÓ
El calendari i les pel·lícules que es projectaran són:

"BRUC" (2010), dirigida per Daniel Benmayor.
Dijous 30 d’octubre a les 20 h
Quan la màquina de guerra més perfecta de la història descobreix que la seva primera derrota és a causa d’un jove resistent, Napoleó envia a sis mercenaris amb una única missió: trobar-lo i fer-lo desaparèixer.

"LLUMS VERMELLS" (2002), dirigida per Rodrigo Cortés.
Dijous 27 de novembre a les 20 h
Dos investigadors de fraus paranormals es dediquen a analitzar i desvetllar l’origen fraudulent dels més variats fenòmens metafísics.
Simon Silver, un cèlebre psicòleg, reapareix després de trenta anys per convertir-se en el més gran desafiament mundial per a la ciència ortodoxa i els escèptics professionals.

"CHARLIE I LA FÀBRICA DE XOCOLATA" (2005), dirigida per Tim Burton.
Dijous 18 de desembre a les 20 h
Prepareu-vos per a les meravelloses aventures que us esperen a la fàbrica de Willy Wonka: navegareu per rius de xocolata amb vaixells de caramel, fareu experiments amb llaminadures que no s’acaben mai...
Basada en la novel·la homònima de Roald Dahl que enguany celebra cinquanta anys de la seva publicació.


Actualitat Divendres, 28 de novembre de 2014

 
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 13

 

Destaquem