Accés al contingut Accés al menú de la secció

  • Biblioteca 2.0
    • Troba'ns al Facebook Troba'ns al Twitter CineMúsica, el bloc de la Secció d'Audiovisuals Issuu, Biblioteca Pública de Tarragona Troba'ns a Pinterest Troba'ns a Instagram

Dimarts, 23 de maig de 2017

Educació emocional en família amb la Gemma Cos

Dimarts 30 de maig a les 18 h. Xerrada per a adults i taller exclusiu per als fills dels participants a la xerrada majors de 4 anys. Places limitades. Inscripcions a la Sala infantil


Educació Emocional

A la Sala infantil ens agrada treballar amb les famílies i us proposem una activitat on petits i grans podran gaudir-ne al mateix temps. Mentre els adults s’endinsaran en l’educació emocional d’una manera amena, pràctica, divertida i participativa, els més petits participaran en un taller de creació de material per a treballar les emocions a casa.

La xerrada “Educació emocional, un món per descobrir” anirà a càrrec de Gemma Cos, co-directora de la Granja escola Corral de Neri, zooterapeuta, risoterapeuta, especialista en educació i intel·ligència emocional per a infants i per a adults a través dels animals i experta en coaching assistit amb cavalls.

La xerrada permet endinsar-se en l’educació i la intel·ligència emocional: quines són les emocions bàsiques i com gestionar-les; les competències bàsiques per a poder ser emocionalment intel·ligents i com aprendre algunes idees pràctiques per a fer a casa amb un mateix i amb els fills.

El taller infantil “Creem material per a treballar l’educació emocional a casa” és exclusiu per als fills dels participants a la xerrada majors de 4 anys.


 
1 | 2 | 3 | 4   Següent > Total pàgines: 4

 

Destaquem