Accés al contingut Accés al menú de la secció

Dilluns, 02 de març de 2015

Taller de teatre "L'espectacle: des del text a la posada en escena"

A càrrec de Meritxell Muñoz escenògrafa, figurinista i directora artística del Teatre El Magatzem i Cooperativa Obrera Tarraconense. Dissabte 21 de març, 11 a 13 h a la Biblioteca. Places limitades. Inscripció prèvia


Cooperativa

Un text teatral és un text escrit amb la finalitat de ser escenificat, representat. És a dir, el dramaturg escriu aquell text per tal de què esdevingui un espectacle.

Aquest taller ens permetrà entendre com es realitza aquesta feina d’ escenificació, com es parteix d’ un text per arribar a estrenar un espectacle; entendre el teatre i les arts escèniques com la suma del treball de tot un equip creatiu: desde el dramaturg i el director, fins a  l’escenògraf, el figurinista, l'il·luminador, el dissenyador de so i els actors.

El taller és gratuït però les places són limitades. Cal fer inscripció prèvia a la Biblioteca: presencialment al taulell 3 de Planta Primera, per correu electrònic (bptarragona.cultura@gencat.cat)  o per telèfon trucant al 977 24 03 31 -- 977 24 05 44.

També ens endinsarem en un espectacle en concret: Invasió subtil i altres contes que tindrem ocasió de veure al Teatre el Magatzem de Tarragona. La narrativa contista de Pere Calders és tan rica en la fusió de la ironia, l’escepticisme i la fantasia que la posada en escena crea un mosaic que defineix gairebé per complet la seva singularitat literària. D’un material, en principi, gens teatral, Víctor Álvaro i els seus intèrprets en fan una interessant, atractiva i suggerent versió escènica.

Invasió subtil i altres contes, de Pere Calders.
Dramatúrgia i direcció: Víctor Álvaro.
Escenografia, vestuari i il·luminació: Victo AIGo.
Músiques: Guiu Cortés ‘El Niño de la Hipoteca’.
Intèrprets: Oriol Casals, Gemma Deusedas, Bealia Guerra i Tono Saló. Producció de Gataro.  


Actualitat Divendres, 06 de març de 2015

 
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 13