Accés al contingut Accés al menú de la secció

Dimarts, 21 de febrer de 2017

"Dins l'armari". DOCS Barcelona del MES. Febrer 2017

Divendres 24 de febrer a les 18.30 h a la Secció Local de la Biblioteca.Versió original en xinès i anglès subtitulada en català. Entrada lliure.


cartelldinslarmari

LA HISTÒRIA

En una societat com la xinesa, on l’homosexualitat és inacceptable, l’Andy i la Cherry lluiten per satisfer les expectatives dels seus pares.

L’Andy, un arquitecte d’èxit que viu a Xangai, decideix sortir de l’armari. El seu pare, avergonyit i decebut, li reclama que es casi amb una dona per mantenir l’honor familiar; la Cherry, casada amb un homosexual, pretén adoptar un fill per complir amb les exigències de la seva mare de mantenir les aparences socials.

L’esforç de l’Andy i la Cherry per aconseguir una vida plena a costa de fingir certs estereotips culturals posa en evidència tot un sistema de valors. Desesperats però sempre mirant endavant, el seu coratge ens mostra una Xina moderna i jove que busca el seu espai de llibertat en una societat marcada per forts valors tradicionals.

LA DIRECTORA

Sophia Luvarà va néixer a Itàlia. Es va graduar amb honors al Màster en Biotecnologia Mèdica de la Universitat de Torí, on també va doctorar-se en investigació sobre el càncer. El 2007 va deixar els estudis i va marxar a Londres per a seguir la seva passió: realitzar documentals.

Docs BCN del Mes és la prolongació del Docs Barcelona Festival al llarg de l’any i el territori. Va néixer el 2005 amb l’objectiu d’apropar els documentals als espectadors més enllà de les ocasions puntuals que ens brinden els festivals.

Més informació a: http://www.docsbarcelona.com

Aquesta és una activitat que promou el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i s’emmarca dins el Ple pel Català al Camp de Tarragona.


 
1 | 2 | 3 | 4   Següent > Total pàgines: 4

 

Destaquem