• Imprimeix

Creixeu amb nosaltres!!!

Llegint, creant, compartint, escoltant, imaginant, descobrint, somiant... i tot gràcies a la LECTURA

La Sala Infantil de la Biblioteca Pública de Tarragona és oberta a tothom, especialment a les famílies amb nens i nenes des de ben petits fins als 12 anys.

Oferim un acompanyament lector a les famílies i treballem per enfortir el vincle amb la lectura des de ben petits. El bibliotecari infantil us pot assessorar a triar la lectura més adient ja sigui per llegir per plaer o bé com a suport a l'aprenentatge escolar.

Per als joves, a partir de 12 anys, trobareu la secció Joves amb les darreres novetats de literatura i còmic i recomanacions.

A la Sala podeu consultar llibres, fer fotocòpies i navegar gratuïtament per Internet. Teniu a la vostra disposició un fons de qualitat i actualitzat format per llibres, música, pel·lícules i revistes. Podeu endur-vos a casa un total de 30 documents (15 llibres, 5 revistes, 5 CD i 5 DVD). Només cal fer-vos el carnet d’usuari de la Biblioteca. És gratuït, us el fem al moment i el podeu utilitzar a totes les biblioteques públiques catalanes.

Cada mes us preparem un grapat d'activitats per a totes les edats inspirades en els llibres. Us animem a compartir la lectura amb altres nois i noies participant en els nostres clubs de lectura infantils i juvenils.

Arbre de la lectura

La Biblioteca amb TU les 24 hores amb accés a l'ARGUS (el catàleg de les biblioteques públiques), amb guies per escollir bones lectures i amb seleccions de bones propostes d’oci a les comarques tarragonines per gaudir en família.

Arbre de la lectura