• Imprimeix

Activa't

Llegint, creant, compartint, escoltant, imaginant, descobrint, somiant... i tot gràcies a la LECTURADes del 2008 programem una sessió de contes mensual per a infants de fins a 3 anys acompanyats d’un adult. Des de ben petits els nens i els pares es familiaritzen amb els contes, el llenguatge oral i s’inicien en l’ús de la biblioteca.

Sessió de BallmanetesSessions mensuals de contes per a tots els públics que volen donar a conèixer i recuperar els contes de tradició oral. El plaer d’escoltar i imaginar

Sessió de rondallesDes de l’any 2011 una sessió de contes mensual en anglès i català per aprendre anglès tot escoltant un conte. 

Contes Magic Tea
Òperes, contes musicals, maletes musicals... Des de l’any 2011 organitzem conjuntament amb l’Escola Conservatori de Música a Tarragona un cicle
de contes per difondre la música.

Al compàs dels ContesBallmanetes, laboratoris, tallers per a pares, presentacions de contes... Cada mes de novembre, des de l’any 2010, un nou cicle de contes i activitats de difusió del patrimoni marítim organitzat conjuntament amb el Museu del Port de Tarragona.
Fruït d’aquesta col·laboració és el projecte “El Serrallo, un lloc de conte, la memòria dels pescadors” que proposa la recuperació del patrimoni immaterial del barri marítim del Serrallo a través de la recollida de dades i del treball directe amb els pescadors. Una de les principals accions és la creació de contes que recreen les formes de vida del barri mariner i contenen un glossari de lèxic mariner.

 Mar de ContesEspais de creació mensual que convida a les famílies a experimentar al voltant de la lectura, entesa en el sentit més ampli del terme: llegir amb tots els sentits, la lectura d’imatges i de sons, la creació literària, la imaginació poètica... Des de l’any 2012 i inspirats en els Laboratoris de la Biblioteca Roca Umbert de Granollers.

LaboratoriDes de l’abril de 1998 la Sala es vesteix de Festa Major: els nostres lectors, grans i petits, es converteixen en contacontes.
El nostre és un mercat ben diferent, no espereu pas trobar-hi naps ni cols ni xirivies, ni peix a bon preu ni verdures fresques... però el que sí que hi trobareu i a molt bon preu, és un bon grapat de CONTES per a contar i escoltar.
Només us cal portar un CISTELL, com més gran millor, amb el conte que voleu contar i compartir-lo amb tots nosaltres.
Us assegurem que marxareu cap a casa amb el cabàs ple a vessar de les històries que haureu escoltat al nostre Mercat de contes.

Mercat de Contes
Data d'actualització:  01.07.2017