• Imprimeix

Xerrada “Ni princeses, ni pirates: per educar nens i nenes en llibertat” a càrrec de Núria Solsona

Dilluns 4 de setembre a les 18.30 h + taller d’acollida infantil (a partir de 4 anys). Places limitades. Inscripcions a la Sala infantil.

15/08/2017 11:08
Portada llibre Ni princeses ni piratesNúria Solsona és professora i investigadora, experta en coeducació i història de la ciència.
 
Reivindica el reconeixement del saber científic de les dones i la necessitat que s’incorpori a les aules. És membre de diversos grups de treball per la igualtat i la coeducació, i en aquest mateix àmbit ha estat consultora internacional i responsable de programes, cursos i màsters universitaris. Ha estat professora de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la Universitat de Lleida i de la Universidad de Chile.

Ha estat autora de publicacions com “Mujeres científicas de todos los tiempos”, “La química de la cocina”, “Factores a tener en cuenta para abordar la Coeducación en un centro educativo”, “Aprender a cuidar y a cuidarnos”, “Los saberes científicos de las mujeres”, “La cocina de mestizaje, un puente entre culturas”, ”Las mujeres cambian la educación”, “Análisis comparativo de intervenciones formativas sobre el cambio químico”, “Diálogos con recetas alquímicas”, “Innovación educativa centrada en los saberes de las mujeres”, entre d’altres. Col·labora també habitualment en revistes especialitzades com Cuadernos de Pedagogía, Enseñanza de las Ciencias, Alambique, Aula, Asparkia, Docència, Guix, International Journal of Science Education, etc.


La xerrada serà el dilluns 4 de setembre a les 18.30 h està adreçada al públic en general, als mestres i especialment a les famílies. Aquell dia comptarem amb un taller d'acollida per als assistents que vinguin en família (de + de 4 anys)

Llegiu la ressenya del llibre al suplement Criatures del diari ARA