• Imprimeix

“Cinema en català, i més a prop!”

Dimarts 18 de desembre, a les 18 h, als Serveis Territorials de Cultura (Major, 14): Irrational Man (2015), dirigida per Woody Allen. Entrada lliure. Aforament limitat.

14/10/2018 09:10
CinemaCAT

La Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, el Consorci per a la Normalització Lingüístical’Escola Oficial d’IdiomesÒmnium Cultural i  la Biblioteca Pública, en el marc del Ple pel Català al Camp de Tarragona, organitzem conjuntament aquest cicle amb l’objectiu de promoure la llengua catalana a la gran pantalla i potenciar el cinema com a eina de cohesió i gaudi col·lectiu a la nostra ciutat. 

En aquesta novena edició us oferim un programa amb pel·lícules ben variades i per a tots els gustos. A partir d’ara inclourem els subtítols en català, sempre que sigui possible, durant les projeccions. D’aquesta manera volem facilitar, encara més, l’aprenentatge de la nostra llengua.

Les projeccions tindran lloc als Serveis Territorials de Cultura de Tarragona (c. Major, 14) a les 18 hores. L’entrada és gratuïta només limitada a l’aforament de la sala. 

 

PROGRAMACIÓ

El calendari i les pel·lícules que es projectaran són:

Wonder (2017), dirigida per Stephen Chobsky . Dimarts16 d’octubre

Auggie Pullman és un nen que va néixer amb una malformació facial. Després de deu anys anant d'hospital en hospital i passant llargs períodes de temps a casa seva, haurà de fer front a un gran repte: anar per primera vegada a l'escola. Basada en la popular novel·la homònima de R.J. Palacio.

La lliga dels homes extraordinaris (2003), dirigida per Stephen Norrington. Dimarts, 20 de novembre
--AQUESTA PROJECCIÓ TINDRÀ LLOC A LA BIBLIOTECA--

En plena època victoriana, el govern anglès viu atemorit davant la incapacitat de fer front a un diabòlic pla per dominar el món. L’única solució passa per contractar els aventurers més grans: Allan Quatermain, el doctor Henry Jekyll, el capità Nemo i Dorian Gray. Basada en la sèrie de còmics fantàstics d’Alan Moore.

Irrational Man (2015), dirigida per Woody Allen. Dimarts, 18 de desembre

Abe Lucas, un professor de filosofia en plena crisi existencial, arriba a una nova universitat. Allà es troba amb dues dones: Rita Richards, una professora solitària que busca que la salvin del seu matrimoni infeliç; i Jill Pollard, la seva millor alumna, que es convertirà aviat en la seva amiga. Encara que Jill està enamorada de la seva parella, troba irresistible la personalitat turmentada d’Abe.

Contratemps (2016), dirigida per Oriol Paulo. Dimarts, 22 de gener

Adrián Doria, un jove i exitós empresari, es desperta a l’habitació d’un hotel al costat del cadàver de la seva amant. Acusat d’assassinat, decideix contractar els serveis de Virginia Goodman, la millor preparadora de testimonis del país. En el transcurs d’una nit, assessora i client treballaran per trobar un dubte raonable que l’alliberi de la presó.