• Imprimeix

30 Anys de Tarragona Ràdio

Activitats per commemorar l'aniversari de Tarragona Ràdio. Maig - Juliol 2016

 

Quan

Data01.05.2016 - 05.07.2016

Afegeix al calendari de Google
30AnysTGNRàdio

Tarragona Ràdio fa 30 anys. Tal com bé ens assenyalen han estat tres dècades d’història en les que s’ha passat de l’analògic al digital; s’ha canviat el rèbox i els cartutxos de publicitat per ordinadors i gravadores; el telèfon fix pels mòbils; el fax -qui se’n recorda ja del fax- pel tuits i els whatsapps. 

Des de la Biblioteca Pública ens volem afegir a la celebració, i junt amb Tarragona Ràdio la volem fer extensiva a tots els nostres usuaris; hi ho volem fer recordant la història i històries de la ràdio a Tarragona, i les tertúlies. Hem preparat un programa que també contempla el cinema i els contes i tallers pels més petits. I perquè no ens falti de res, també us convidem a descobrir les interioritats dels estudis. Hi esteu tots convidats!

PROGRAMACIÓ

Dilluns, 2 de maig a les 19 h Lloc: a la Biblioteca.
Club de lectura. Textos periodístics tarragonins. Darrera el micro amb Cinta Bellmunt. Trobada per comentar el recull de textos periodístics de locutors tarragonins, seleccionats del fons de la biblioteca. Xerrada de la periodista Cinta S. Bellmunt, sobre la història de la ràdio a Tarragona, autora de Darrera el micro. 30 anys de ràdio a Tarragona.

Dimecres, 11 i 18 de maig a les 12 h. Lloc: Tarragona Ràdio. Av. Roma 5B 1r
Visita guiada als estudis de Tarragona Ràdio. Per conèixer les interioritats i el dia a dia de l’emissora municipal.Places limitades. Inscripció prèvia.

Dimarts, 31 de maig a les 19 h Lloc: a la Biblioteca. 
Club de lectura. Trobada per comentar la novel·la Número Zero, d’ Umberto Eco.

Divendres, 17 de juny a les 18 h Lloc: a la Biblioteca.
Cinema. Projecció de la pel·lícula 'Radio Encubierta'. Comèdia britànica basada en la història d’una ràdio pirata dels anys seixanta.

Dimarts, 28 de juny a les 19 h Lloc: a la Biblioteca.
Club de lectura. Trobada per comentar el recull de contes En sintoniaLa ràdio en vuit relats. Ens acompanyaran els autors d’alguns dels contes.

Dimarts, 5 de juliol a les 12 h Lloc: Sala Infantil de la Biblioteca.
Contacontes + Taller de manualitats. Petites històries de la ràdio. Places limitades. Inscripció prèvia.

Inscripció prèvia a la Biblioteca, al telèfon 977 240 331 o 977 240 544 o bptarragona.cultura@gencat.cat 

Preus

Activitats gratuïtes