• Imprimeix

Escolars i universitarisDes de la Biblioteca pública volem apropar-nos millor a les necessitats dels centres educatius, tant pel que fa a la millora dels recursos bibliogràfics i la seva disposició, com a espai per a l’aprenentatge.

Des de l’any 1989 tenim un programa de formació adreçat a la comunitat escolar que hem anat adaptant en forma de taller pràctic, amb la finalitat que els alumnes interactuïn en la descoberta de la biblioteca.

Us oferim visites guiades amb itineraris adaptats als nivells de cada grup, i també lots de llibres i pel·lícules per cedir-vos com a complement a la biblioteca escolar.

En el transcurs de la visita els estudiants també podran fer-se el carnet de la Biblioteca.

Consulteu el nou Catàleg de Serveis a la Comunitat Educativa per conèixer tots els recursos i serveis que us oferim.

 

 Els cursos d'educació infantil i fins a quart de primària 
podran visitar la sala infantil els dimarts i divendres d'11 h a 12 h. Per aquests darrers cursos, queda exclosa la visita a la resta d’espais de la Biblioteca. 

La formació adreçada a cursos des de cinquè de primària a segon de batxillerat es fa a través de visites guiades a la Biblioteca amb itineraris adaptats als nivells de cada grup que permeten treballar la informació i aprendre a moure’s més eficientment per la Biblioteca i aprofitar els seus recursos (catàlegs, bases de dades, etc).
D’aquesta manera els alumnes descobreixen de primera mà fons col·leccions, espais i serveis que els podran orientar en el seu aprenentatge.
Les visites es realitzen des del mes d'octubre fins al mes de juny els dimecres i dijous al matí o a la tarda i les inscripcions són a partir de setembre.
Cal concertar les visites amb antelació amb Imma PujolCristina Caballé, de dimarts a divendres de 10 h a 14 h (Tel. 977 240 331 i 977 240 544), o per correu electrònic bptarragona.cultura@gencat.cat.

Les visites adreçades a universitaris se centren especialment en la Secció Local, en la seva col·lecció i en els serveis que dóna. S’ofereix, a més,  una visió global de les altres col·leccions conservades i dels més de 165 anys d’història de la biblioteca.

Pot ser una visita de caire general o també us podem proposar  itineraris més adaptats als vostres ensenyaments, especialment en temes com història de les nostres comarques, historiografia tarragonina, art o patrimoni, amb  un repàs a les principals fonts d’informació.

Cal concertar les visites amb antelació per telèfon amb Esteve Masalles, responsable de la Secció local, de dimarts a divendres de 10 h a 14 h (Tel. 977 240 331 i 977 240 544) o per correu electrònic bptarragona.cultura@gencat.cat.

 

 

Data d'actualització:  04.09.2017