• Imprimeix

Escolars i universitaris

 

Des de la Biblioteca Pública de Tarragona volem apropar-nos millor a les necessitats de la comunitat educativa, tant pel que fa a la millora dels recursos bibliogràfics i la seva disposició i com a espai per a l’aprenentatge. Volem que la Biblioteca sigui una eina de suport pràctica per a docents i alumnes.

Des de l’any 1989 tenim un programa de formació adreçat a la comunitat escolar que hem anat adaptant en format de taller pràctic, amb la finalitat que els alumnes interactuïn en la descoberta de la Biblioteca.

Us oferim visites guiades amb itineraris adaptats als nivells de cada grup, i també lots de llibres, pel·lícules i altres materials, per cedir-vos com a complement a la biblioteca escolar. En el transcurs de la visita els estudiants també podran fer-se el carnet de la Biblioteca.

Consulteu el nou Catàleg de Serveis a la Comunitat Educativa per conèixer tots els recursos i serveis que us oferim.Cursos d'educació infantil i fins a quart de primària:
l'objectiu és la descoberta de la Biblioteca.
Les visites són dimarts i divendres al matí. 

A partir de 5è de primària i fins a 2n de Batxillerat:  La finalitat de la visita és donar a conèixer els serveis que la Biblioteca ofereix al col·lectiu d’estudiants pel seu aprenentatge, formació i lleure. El treball de recerca (TR) requereix la consulta de molta bibliografia posada al dia. Les visites als grups de batxillerat estan orientades a ser una ajuda en el TR i per a la selectivitat. És un bon moment per visitar la biblioteca. Les visites són dimecres i dijous (matí o tarda).

Per concertar dia i hora de la visita, contacteu amb Imma Pujol o Cristina Caballé per correu electrònic bptarragona.cultura@gencat.cat, o bé per telèfon de dimarts a divendres de 10 h a 14 h (Tel. 977 240 331 i 977 240 544).

Les visites adreçades a universitaris se centren especialment en la Secció Local, en la seva col·lecció i en els serveis que dóna. S’ofereix, a més,  una visió global de les altres col·leccions conservades i dels més de 165 anys d’història de la biblioteca.

Pot ser una visita de caire general o també us podem proposar  itineraris més adaptats als vostres ensenyaments, especialment en temes com història de les nostres comarques, historiografia tarragonina, art o patrimoni, amb  un repàs a les principals fonts d’informació.

Cal concertar les visites amb antelació per telèfon amb Esteve Masalles, responsable de la Secció local, de dimarts a divendres de 10 h a 14 h (Tel. 977 240 331 i 977 240 544) o per correu electrònic bptarragona.cultura@gencat.cat.

 

 

Data d'actualització:  04.09.2017