Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > El cicle “Cinema en català, i ...
 
Dijous, 20 d'abril de 2017

El cicle “Cinema en català, i més a prop!”. Programació febrer-maig 2017

El cicle “Cinema en català, i més a prop!” projectarà quatre noves pel·lícules de febrer a maig. Dimarts 16 de maig a les 18 hores: "El Secret d'Adaline" (2015, dirigida per Lee Toland Krieger)


Cinema en català, i més a prop! 2017

La Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, el Consorci per a la Normalització Lingüística, l’Escola Oficial d’Idiomes, Òmnium Cultural i la Biblioteca Pública, en el marc del Ple pel Català al Camp de Tarragona, organitzem conjuntament aquest cicle amb l’objectiu de promoure la llengua catalana a la gran pantalla i potenciar el cinema com a eina de cohesió, gaudi col·lectiu i aprenentatge.

La setena edició del cicle de cinema continua amb la projecció de quatre pel·lícules més,  consolidant la seva oferta dirigida a tota la ciutadania i, molt especialment, a les persones que estan aprenent la nostra llengua.

Les projeccions tindran lloc als Serveis Territorials de Cultura de Tarragona (c. Major, 14). L’entrada és gratuïta només limitada a l’aforament de la sala.

El calendari i les pel·lícules que es projectaran són:

LA BONA MENTIDA (2014), dirigida per Philippe Falardeau
Dimarts 21 de febrer a les 18 hores.
Un refugiat de la guerra civil sudanesa conviu als Estats Units amb altres companys sudanesos. Després d'arribar a Amèrica, coneixen la Carrie, una treballadora social que, conscient de la seva tragèdia, procura ensenyar-los com han de desenvolupar-se en un món tan diferent del seu.

DEL REVÉS (2015), dirigida per Pete Docter i Ronnie del Carmen
Dimarts 21 de març les 18 hores.
La Riley és una noia que experimenta tota classe de sentiments. Encara que la seva vida ha estat marcada per l’alegria, també es veu afectada per altre tipus d’emocions. El que no entén gaire bé és perquè ha d’existir la tristesa en la seva vida. Una sèrie d’esdeveniments faran que l’alegria i la tristesa es barregin en una perillosa aventura que capgirarà el món de la Riley.

UN DIA PERFECTE (2015), dirigida per Fernando León de Aranoa 
Dimarts 18 d’abril a les 18 hores.
Un grup de cooperants intenta treure un cadàver de dins un pou en una zona de conflicte. Algú l’hi ha tirat amb la intenció de contaminar l’aigua i deixar sense proveïment les poblacions pròximes. Però la tasca es converteix en una missió impossible, en la qual l’enemic veritable potser serà la irracionalitat.

EL SECRET D’ADALINE (2015), dirigida per Lee Toland Krieger
Dimarts 16 de maig a les 18 hores. 
Adaline Bowman, nascuda a començaments del segle XX, adquireix, als 29 anys, l’eterna joventut a causa d’un accident. Després de vuit dècades de vida solitària, coneix l’Ellis Jones, un home per qui podria valdre la pena perdre la immortalitat.

Descarrega't el programa en pdf