Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Taller familiar "Màgia, pedres ...
 
Dimarts, 11 d'abril de 2017

Taller familiar "Màgia, pedres i llegendes"

Dimarts, 11 d'abril a les 11:00 h a la Sala Infantil. Vine a conèixer la història d’un peix molt savi que va viure en un mar molt antic: El Peix Pedra. Places limitades. Inscripcions a la Sala infantil.


Conte Peix Pedra
Fòssil Peix Pedra


“Aquesta història va passar molt abans que a la Terra hi visquessin els grans dinosaures i molt abans que s’hi passegessin els homes. Les histories es poden explicar de moltes maneres: amb paraules, amb dibuixos, amb sorolls, amb gestos, amb lletres, i aquesta història que us explicarem està dibuixada en un tros de pedra. Un dia un treballador de les pedreres que hi ha entre Alcover i Mont-ral es va trobar una pedra una amb un dibuix perfecte, el d’un peix. Però què hi fa un peix a les Muntanyes de Prades si el mar està una mica més lluny, a Tarragona i Salou?.  La gent és va començar a fer preguntes, i els savis van buscar les respostes. La pedra es va portar al museu d’Alcover on estudiant el que diuen els científics, mirant i remirant molt bé aquest petit tros de pedra, hem descobert la seva història...”


Amb aquestes paraules comença el conte El Peix Pedra de l’escriptora Àngels Ollé, un relat fantàstic per explicar als nens i nenes els secrets de la preuada col·lecció de paleontologia del Museu d'Alcover, única al món pel que fa a la fauna marina del Triàsic. Compartirem els secrets que amaga l’exposició Les muntanyes de Prades d’ara fa 240 milions d’anys; i comptarem també amb la presència del mag Frank que de ben segur ens sorprendrà. 

Un bon inici de les vacances de Setmana Santa!

Per a famílies amb infants de 5 a 9 anys. 
Places limitades. Inscripcions a la Sala Infantil.