Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Cicle Mirades Ebrenques. ...
 
Dimarts, 16 de maig de 2017

Cicle Mirades Ebrenques. Presentació, conferència i Sortida Cultural a Móra d’Ebre: Fira del Llibre Ebrenc i Litterarum

Dissabte 27 de maig a les 15.00 h. Sortida cultural a Móra d’Ebre. Visita a la Fira del Llibre Ebrenc i Litterarum (Fira d’Espectacles Literaris). Places limitades. Inscripció prèvia.


Litterarum

Enguany a Móra d’Ebre se celebra la 14ena. edició de la Fira del Llibre Ebrenc, esdeveniment que és punt de trobada prou consolidat d’editors, promotors, llibreters i lectors de literatura, en l’ampli sentit de la paraula, relacionada amb les Terres de l’Ebre. Hi trobareu estands de venda de llibres acabats de publicar i llibres de fons, antics i de més moderns; també taules rodones, presentacions, signatura de llibres i altres activitats, com les de la zona Literatura i vi. Coincideix aquesta Fira amb una altra: Litterarum, la Fira  d’espectacles literaris de Móra d’Ebre, que arriba ja a la seva 10ena. edició.  Litterarum té com a objectiu donar a conèixer i promocionar espectacles literaris professionals basats en la literatura en llengua catalana; per exemple recitals de poesia o de cançó, adaptacions escèniques d’obres literàries o contacontes i altres espectacles per a adults o infants.  Podeu obtenir més informació sobre la programació dels dos esdeveniments, que s’inicien el dijous 25 i acaben el diumenge 28 de maig, a la web conjunta: http://www.llibresebrencs.org  

La Biblioteca Pública de Tarragona, com activitat del cicle Mirades Ebrenques del seu Club de Lectura, el dijous dia 18 de maig a les 18.30 h. acollirà la presentació de la Fira del Llibre Ebrenc i la conferència de Josep Sebastià Cid Els imprescindibles de la literatura ebrenca.

També com activitat complementària la Biblioteca Pública de Tarragona, amb la col·laboració de l’Institut Ramon Muntaner, organitza una sortida cultural el proper dissabte dia 27 de maig a Móra d’Ebre per participar en les dues fires. La realització de l’activitat està subjecta a un nombre mínim de participants. Cal fer inscripció prèvia abans del dia 22 de maig. El preu és de 30 euros, en el qual s’inclouen els  desplaçament, el sopar i tres entrades gratuïtes a espectacles literaris dedicats a Marta Pessarrodona, Carme Riera i Francesca Aliern.
Es calcula que l'hora d'arribada a Tarragona serà la 01.00h, aproximadament. 

Consulteu la programació de la sortida