Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Berenar literari amb la Fina ...
 
Diumenge, 30 d'abril de 2017

Berenar literari amb la Fina Anglès

Dimarts 16 de maig a les 18 h. Per a infants de 5 a 7 anys. Places limitades. Inscripcions a la Sala Infantil


Berenar

Convidem als infants a conèixer  la història “Una festa única” que és molt més que un conte perquè és el camí que ens portarà a viure un fet insòlit: un berenar literari a la Sala infantil.  La Fina Anglès ens proposa d’acostar-nos a la literatura de manera lúdica i de bracet de personatges estretament lligats a les nostres festes tradicionals, a la nostra gastronomia i al berenar de tota la vida. No us ho perdeu! Un berenar literari, una festa única us espera a la Biblioteca! 

Fina Anglès i Soronellas (l'Aleixar, Baix Camp, 1956). Professora a secundària i a la Universitat Rovira i Virgili, és autora de llibres per a nois i noies: novel·les, poemaris, cantates i per a públic adult: assajos sobre l’obra de Joaquim Mir i Marià Manent i publicacions sobre la història de l’Aleixar.

Per a infants ha publicat les novel·les “L’endemà i el Sr. Anselm” (1995) i  “Codolenc el gegant” (1999) i dos llibres de poemes a l’editorial tarragonina Arola:  “Bella lluna treu el nas” (2005)  i ”Bella lluna fa l’ullet” (2008) , dos llibres pensant en xiquets de totes les edats que, com usuaris que són de la llengua parlada i escrita, estan vivint una etapa de maduració que els portarà d’emprar el llenguatge literal, de significat únic i inequívoc, al llenguatge que té també sentit figurat. Poemes i il·lustracions adreçats als xiquets i xiquetes que estan en edat de convertir-se, pels camins del raonament, en usuaris de les prestacions que el llenguatge reserva als adults i que pels camins de la poesia poden descobrir sensibilitat, enginy, agudesa, visió inusual de les coses, una lectura més eclèctica de l’entorn, la senzillesa i la transcendència de la quotidianitat.