• Imprimeix

Conferència BOMBOLLES DE CINEMA

ATENCIÓ! Activitat ajornada per malaltia del conferenciant. Disculpeu les molèsties. Dimarts 12 de desembre a les 18.30 h. Entrada lliure, aforament limitat.

14/11/2017 10:11
Bombolles de Cinema

 

Un recorregut per la història del cine a través del cava
A càrrec de Josep Anton Rosell


No hi ha festa sense un brindis, no hi ha brindis sense compartir un moment especial: una alegria, una il·lusió, una esperança...  Ara que s’acosten les festes de Nadal, hi ha productes que prenen un relleu especial, com el cava.

Us proposem fer un recorregut per la història del cinema a través d’aquest producte tant nostrat. Tot explicant anècdotes i curiositat d’aquest espumós a la gran pantalla, aprendrem a veure cine. Els detalls, són importants!

L’objectiu final és poder gaudir del fet cinematogràfic d’una forma àmplia, profunda i crítica tot descobrint elements, tècniques o anècdotes que permetin valoritzar el cinema més enllà del simple espectacle.


Josep Anton Rosell i Pujol
és periodista de professió, agitador cultural inquiet i un apassionat del cinema. Ha estat fundador del Diario de Lérida i director de La Mañana a Lleida. Portaveu de Seguretat Olímpica el 1992. Fundador i director de El Periòdic d’Andorra durant 12 anys. Autor de llibres com La Boira (Pagès, 2009), La Premsa a Lleida (Ajuntament de Lleida, 1987), col·laborador en el recull d’escrits Jo no sóc de Barcelona (Planeta, 2000) i està a punt de publicar la novel·la històrica El silenci sota la neu. Col·laborador a les Universitats de Barcelona i Andorra.