• Imprimeix

Salut a la biblioteca

Dijous 9, 23 i 30 d'agost xerrades sobre medicina i salut a la biblioteca. Entrada lliure amb aforament limitat.

23/08/2018 09:08
Píndoles de salutAquest mes d’agost, hem preparat tres xerrades sobre medicina i salut.
Les impartiran tres metges especialistes de reconegut prestigi. Es tractaran temes tan interessants i actuals com la medicina regenerativa, l’eutanàsia, el suïcidi i també l’alimentació saludable.


Totes les xerrades són d’entrada lliure i aforament limitat a la Sala.

  • Dijous 9 agost a les 19 hMedicina regenerativa. Medicina de demà” amb el Dr. Enric Contreras, especialista en hematologia i hemoteràpia i director assistencial del Banc de sang i teixits de Catalunya.

(Xerrada dins del Projecte “Píndoles de salut” de la Central de Biblioteques de Tarragona)

La medicina regenerativa pot arribar a ser la medicina del demà. Descobrim el per què i quin paper hi juguen les cèl·lules mare.

 

  • Dijous 23 agost a les 19 h: L’incert camí del final de la vida” amb el Dr. Eduard Prats, especialista en l’aparell digestiu i màster en Bioètica.

(Xerrada dins del Projecte “Píndoles de salut” de la Central de Biblioteques de Tarragona)

Partint de la seva novel·la “Incert camí”, el Dr. Prats parlarà sobre el significat de l’eutanàsia, del suïcidi assistit,  la limitació de l’esforç terapèutic i exposarà la legislació existent sobre el final de la vida voluntari.

Disposeu del llibre Incert camí, el qual us el podeu endur en préstec tan abans com després de la xerrada.

 

  • Dijous 30 agost a les 19 h: “Alimentació saludable” amb el Dr. Rafael Balanzà, professor associat  a la Unitat de Nutrició Humana de la URV.

Conegueu com alimentar-se saludablement per prevenir malalties. Entenem el que els científics ens recomanen? Sabem aplicar-ho en el nostre dia a dia?