• Imprimeix

El servei de préstec de tauletes s’amplia amb un total de 10 unitats!

06/03/2018 09:03
Préstec de tauletes 2018


La Biblioteca inaugurava el gener de 2017, el Servei de Préstec de Tauletes dins les seves instal·lacions. Aquest 2018, amplia la seva oferta posant a la disposició dels usuaris un total de 10 tauletes.

El principal objectiu del servei és donar accés a Internet amb finalitats d’investigació, recerca de feina i aprenentatge, així com per facilitar els tràmits entre els ciutadans i l’administració.

El servei es composa de 10 tauletes Samsung (GT-P5210) amb accés a Internet (a través de la nostra xarxa WI-FI ), i el seu ús es restringeix dins el recinte de la BPT.

Qualsevol persona major d’edat que s’acrediti amb un document d’identitat, i presenti el carnet vigent de qualsevol biblioteca de la Xarxa de Lectura Pública de Catalunya, podrà agafar en préstec una tauleta per una durada de dues hores.

L’usuari  que en faci ús, es compromet a no manipular ni modificar les aplicacions i els components del dispositiu prestat. Aquest disposa de tot el necessari per navegar per Internet, així com un processadors de textos per elaborar documents. L’usuari té la possibilitat de guardar informació al núvol, si disposa d’un compte propi, i també mitjançant dispositius de memòria USB.

L’ús del servei és personal i intransferible i l’usuari és el responsable final de qualsevol ús incorrecte i qualsevol desperfecte.