• Imprimeix

Sintonitzem amb... ELS VINILS!

Una experiència musical per conèixer de ben a prop el món dels vinils. Divendres 22 de juny a les 18.30 h. Entrada lliure, aforament limitat.

06/06/2018 09:06
sintonitzem amb...

 


Per tercer any consecutiu, i a l’entorn del Dia Internacional de la Música (21 de juny), la Secció de Cinema i Música de la biblioteca organitza una tertúlia musical.

Enguany parlarem del món dels vinils, un format que està vivint una època daurada i que revifa una manera diferent d’entendre, escoltar i, en definitiva, viure la música.Una deliciosa sessió vinílica en directe a càrrec del Vinil Club Tarragona servirà de fons per parlar amb tots vosaltres d’aquest format musical que ha aconseguit sobreviure a la crisi de la indústria musical.

Una xerrada distesa en la que intentarem aprofundir en el passat, el present i el futur d'aquest format tan estimat pels col·leccionistes melòmans. I ho farem des de 4 punts de vista diferents, però amb un denominador comú: la passió pel vinil.

Participaran a la tertúlia:

Vladimir Lozano: Apassionat dels vinils, president i fundador del Vinil Club Tarragona, cronista musical i guitarrista.

Samuel Montes: Col·leccionista malaltís, cercador incansable de rareses musicals en vinil i un dels capos del segell discogràfic "Madmua Records"

Diego Vidal: Propietari de Shiva Music, botiga especialitzada en vinils i altres llaminadures musicals.

Gemma Hierro: superdj "Gemme Le Cousine"

Us hi esperem!