• Imprimeix

InstanTS de Teatre

Dimecres 19 de desembre 19 h. Representació teatral: Estació de França, de Harold Pinter. Amb TeclaSmit Teatre. Entrada lliure, aforament limitat.

12/10/2018 19:10
InstanTSTeatre

INSTANTS de teatre són, generalment, escenes-fragments significatives de les obres seleccionades. Obres d’interès i valor manifest. No sempre són obres teatrals. També textos literaris bons de dramatitzar.

Amb el programa INSTANTS pretenem motivar-ne la lectura. Cada representació anirà precedida d’una introducció que ens ajudarà a contextualitzar l’obra i l’autor, i d’un col·loqui a posteriori. Els textos de les obres es podran consultar a la Biblioteca. 

La representacions teatrals que gaudirem són el resultat del Taller d’Interpretació Escènica de Text, TIET, que de manera continuada organitza TeclaSmit. És una activitat  destinada a l’aprofundiment de la interpretació (text) actoral. També a la iniciació i formació per a qui comença partint de zero. Es du a terme durant tot l’any, en períodes opcionals de 4 o 5 mesos en que es treballa tècnicament el personatge d’una obra. El Taller és obert a tothom.

TeclaSmit no és un grup tancat de teatre sinó un col·lectiu, obert, on es duen a terme diversitat d’activitats escèniques. Especialitzat en interpretació i escenificació de text. Realitzen el cicle “Clàssics a escena” juntament amb el MNAT, i condueixen el club de lectura teatral de la Biblioteca, “Llegir el teatre”.

PROGRAMACIÓ

Contemplant el monstre, de Joan Cavallé. Divendres 19 octubre, 19 h

La més forta, d'August Strindberg. Dimarts 30 octubre 19 h 

La mujer sola, de Franca Rame i Darío Fo. Dimarts 6 novembre 19.30 h

Lucrècia /Safira, de Magí Sunyer. Dimecres 21 novembre 19 h

Plaça dels Herois, de Thomas Bernhard. Dimarts 4 desembre 19.30 h

Estació de França, de Harold Pinter. Dimecres 19 desembre 19 h

Medea redux, de Neil Labute. Divendres 11 gener 19 h

Medea, d'Ovidi, Eurípides i Sèneca. Divendres 25 gener 19 h