• Imprimeix

“Salta, saltiró! Les aventures d’en Sol i la Fa” 8a edició del Cicle de contes i música Al compàs dels contes

Diumenge 21 i dimarts 23 de gener. Famílies amb infants a partir de 3 anys. Amb la col·laboració de l'Escola Conservatori de Música a Tarragona i la Biblioteca Pública de Tarragona

18/01/2018 09:01
Cicle "Al compàs dels contes"

Diumenge 21 de gener a les 12 h al Pati de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona. Places limitades. Inscripcions a la Sala infantil i a la Consergeria del Conservatori

Dimarts 23 de gener a les 18 h a la Sala infantil de la Biblioteca. Places limitades. Inscripcions a la Sala infantil


Aquest gener veu la llum una nova edició del cicle Al compàs dels contes fruït de la col·laboració de la Sala infantil i dels alumnes del Departament de Piano de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona. L’espectacle “Salta, saltiró! Les aventures d’en Sol i la Fa” està basat en el conte del mateix títol creat per Tània Parra i il·lustrat per Carme Solà. Com ja és habitual es faran dues representacions i comptarà amb la narració de l’Imma Pujol. La coordinació del cicle va a càrrec de Mercè Iglesias i Natàlia Oterino.

L’any 2011 va veure la llum la primera edició del cicle “Al compàs dels contes. Contes i música per a públic familiar” que aproxima el món de la música a tots els nens i nenes, d’una manera lúdica i atractiva. Els contes i la música són la font d’ inspiració del cicle cercant d’involucrar les famílies tot creant experiències emocionals que les apropin a les diferents famílies d’instruments i als diversos gèneres musicals: l’òpera, la coral, els solistes i les agrupacions. A més a més, durant el curs escolar les famílies dels alumnes de l’Escola Conservatori gaudeixen de maletes musicals amb una selecció de fons de la Biblioteca relacionat amb el que es treballa a l’aula propiciant el contacte directe de l’infant i la família amb  el llibre i altres suports.

Després de vuit edicions del cicle “Al compàs dels contes” i amb la participació d’una mitjana de 400 persones cada any, la Biblioteca i l’Escola Conservatori continuem treballant per ajudar a formar lectors i difondre la cultura musical al nostre territori.