• Imprimeix

Forma't a la Biblioteca: tallers gratuïts

Programació de tardor 2018. Reserva la teva plaça als tallers de la Biblioteca. Places limitades.

12/10/2018 09:10
forma't

Les biblioteques públiques avancem en esdevenir cada cop més espais d’aprenentatge on acompanyem als ciutadans en la seva formació. Ho fem des d’una formació activa, en col·laboració amb altres agents educatius i culturals.

Aquesta tardor us proposem tallers i xerrades molt variats. Us oferim tallers bàsics de xarxes socials (Facebook i Twitter), molt bàsics d’informàtica, de mòbils i de tauletes. Per als que vulguin conèixer serveis cada vegada més emprats en el món del llibre i de les biblioteques, teniu el taller d’E-biblio i d’Argus.

El creixement personal no hi pot faltar en aquesta tardor, ens acompanyaran taller de NPL, de relaxació .... i també de risoteràpia.

Pel que fa a les xerrades, en tindrem 2 i tractaran sobre unes patologies ben conegudes per tots, la diabetis i el colesterol. Sabrem què hi podem fer nosaltres mitjançant l’alimentació.

A més a més, aquesta tardor us esperen també dos clubs de llengua, de francès i d’anglès.


Mireu-vos el programa de formació i escolliu!

 

INSCRIPCIONS:

Les places pels tallers són limitades i heu de fer les inscripcions al taulell número 3 de la planta primera de la Biblioteca; per correu electrònic: bptarragona.cultura@gencat.cat o per telèfon al 977 240 331 i al 977 240 544.

Les xerrades són d’entrada lliure i aforament limitat a la sala.   


US HI ESPEREM!