• Imprimeix

Forma't a la Biblioteca: tallers gratuïts

Programació Febrer-Març 2018. Reserva la teva plaça als tallers de la Biblioteca. Places limitades

24/01/2018 18:01
Format

Ara més que mai les biblioteques públiques avancem cap a ser espais d’aprenentatge on acompanyem als ciutadans, i ho fem des d’una formació activa, en col·laboració amb altres agents educatius i culturals.


A la Biblioteca des de l’any 2004 es venen fent tallers d’informàtica i d’Internet i altres que treballen la selecció i les fonts d’informació a la Xarxa. A l’actualitat es proposa com a fita construir una "biblioteca per a tothom"; i, en aquest sentit, s’amplien les accions formatives responent també a les demandes dels usuaris.


Pel que fa a la programació dels propers mesos de febrer i març 2018 tenim tallers per a tots els gustos, dividits en 4 blocs:  

  • Tallers TIC (amb tallers sobre informàtica bàsica, Internet i els recursos d'informació, mòbils i tauletes, Argus i E-biblio)
  • Xarxes socials (per conèixer el funcionament de les xarxes socials més populars: Twitter i Facebook)
  • Aprenentatge de llengües (amb clubs de lectura i conversa en francès i anglès )
  • Creixement personal (coaching, art-teràpia ...)

INSCRIPCIONS:
Les places són limitades i heu de fer les inscripcions al taulell número 3 de la planta primera de la Biblioteca ; per correu electrònic: bptarragona.cultura@gencat.cat o per telèfon al 977 240 331 i al 977 240 544  

Consulta la programació