• Imprimeix

Programació Clubs de Lectura. Gener - Març 2018

Nova programació Clubs de Lectura. Hivern-Primavera 2018 TRIA EL TEU CICLE. Dimarts 23 de gener a les 18.30 h us presentem la nova programació.

05/01/2018 10:01
Clubs de Lectura

Els clubs de lectura són plataformes fonamentals de les biblioteques per al foment de la lectura i el diàleg entre els mateixos lectors. Els integrants del club, coordinats per un moderador del grup, llegim un llibre cada mes, i ens reunim a la biblioteca per fer-ne el comentari.

Els clubs tenen temàtiques diverses i són fonamentalment presencials, però també n’hi ha de virtuals, organitzats en el marc de les Biblioteques Públiques de Catalunya. 

A la Biblioteca Pública de Tarragona col·laborem amb entitats que promouen la lectura amb l’objectiu de sumar esforços i arribar a més públics.

Encetem l'any 2018 amb els següents cicles de lectura :

Llegir el Teatre és una proposta del Servei de Biblioteques per donar a conèixer adaptacions i noves edicions teatrals que es poden veure a la cartellera del TNC. El club és conduït per TeclaSmit Teatre.

Dimarts 16 de gener. El Perro del hortelano de Lope de Vega (1562-1635).
Dimarts 27 de febrer. Blastec (Rebentats) de Sarah Kane.
Dimarts 27 de març. Sol, solet d’Àngel Guimerà (1845-1924).

Llibres Gairebé Savis, en la setena edició, és un cicle dedicat a descobrir breus peces d’assaigs adreçades a un públic general.  

Dimecres14 de febrer. El sentit de tot plegat de Richard P. Feynman.
Dimarts 20 de març. Entre la solitud i el somni (selecció) de Carson Mc Cullers.

Pulsions Contemporànies enceta una nova edició, i vol ser un reconeixement als imaginaris d’escriptors imprescindibles dels cinc continents, tant del segle XX com de l’actualitat.

Divendres 23 de febrer. El tret perfecte de Mathias Enard.
Divendres 16 de març. El sonet de la respiració de Caterina Pascual Söderbaum. 

Lectura fàcil. Club de lectura junt amb els Centre de Normalització Lingüística i l’Escola Oficial d’Idiomes ofereixen de manera trimestral lectures adreçades tant als aprenents dels primers nivells de català i a totes aquelles persones nouvingudes o no,  que vulguin una lectura per millorar el català o amb dificultats lectores de qualsevol tipus.

Març: data per confirmar.  Trampa de foc de Núria Martí Constans.
Maig: data per confirmar.  Set dies al llac de Núria Martí Constans.

INSCRIPCIONS OBERTES a la Secció Local. Pregunteu per Esteve Masalles (coordinador de clubs). 

Aquest mes de gener i febrer us anirem proposant més activitats literàries que podreu gaudir gratuïtament a la vostra biblioteca, i entre aquestes destaquem el mes de març el Vermut Poètic, que el dia 21 us aproparà la poesia.