• Imprimeix

“Ni la lluna ho sabrà” Nou cicle trimestral del club de lectura infantil en família conduït per l’Agus Farré.

Dijous 3 de maig a les 17.30 h. Per a famílies amb infants de P5 i 1r de primària. Places limitades. Inscripcions obertes.

12/04/2018 09:04
Club de Lectura en família

Des del mes de març i fins al maig l’Agus Farré conduirà un nou club de lectura per a infants que cursen P5 i 1r de primària titulat: “Ni la lluna ho sabrà”. L’Agus Farré fa de narrador i creador d’històries i és una mica llunàtic, però principalment pensa que cal un món millor. No sap massa què fer per aconseguir-ho, però potser narrant contes hi ajudi una mica, oi?

El conductor del club us proposa una lectura per a cada mes i la Biblioteca us en facilitarà un exemplar que haureu de llegir a casa amb els vostres fills i després compartir amb la resta de famílies apuntades al club. L’Agus Farré ha triat tres contes que tenen com a protagonista la lluna: La lluna és fascinant. La veiem d’una manera i ella es mostra com és. Quina sorpresa, ara sembla una tallada de meló ara és com un formatge!  Hi viu algú a la lluna?

Us proposem de posar en comú les vostres experiències lectores llunàtiques i fer un aprofundiment científic i poètic de la lluna amanit amb un petit taller creatiu que li doni un cert aire artesanal.
Però sobre tot volem que gaudiu i compartiu amb la família el plaer de llegir i descobrir noves històries!