• Imprimeix

Clubs de lectura infantils i juvenils. Colla Castellera de la Canalla lectora

Obertes les inscripcions! De 7 a 12 anys. Dijous 7 i dimarts 12 de setembre. Amb la participació de la Colla dels Xiquets de Tarragona i Xiquets del Serrallo. Places limitades, inscripcions a la Sala Infantil.

06/08/2017 13:08
Colla Castellera Canalla LectoraSi us agraden els castells i llegir no us perdeu aquest nou club!

El mes d’octubre començaran les reunions dels clubs de lectura infantils i juvenils però enguany ens avancem un mes i estrenem un nou club de lectura.
Us animem a participar en un nou club de lectura: la Colla Castellera de la Canalla Lectora adreçat als infants de 7 a 12 anys amb la finalitat de difondre el coneixement del fet casteller mitjançant: la lectura de contes infantils, participant en un joc de preguntes i respostes que permeten aixecar castells amb unes peces especials i amb la col·laboració de les colles castelleres de Tarragona: Colla dels Xiquets de Tarragona i Xiquets del Serrallo.

Les reunions seran els dies:

Dijous 7 de setembre a les 11.30 h
Club de lectura de 7 a 10 anys
Comentem: El viatge de Shalaka, de Dolors Rovira i Anna Mongay
Amb la Colla dels Xiquets del Serrallo 

Dimarts 12 de setembre a les 18 h  
Club de lectura de 10 a 12 anyS
Comentem: El llibre més alt dels castells, de Raquel Sans, Francisco Montoya i Carles Arbat
Amb la Colla dels Xiquets de Tarragona  

La recollida dels llibres  que es comentaran a les reunions es farà de l’1 al 6 de setembre. Podeu trobar més informació a: https://collacastelleracanallalectora.jimdo.com/La Colla Castellera de la Canalla Lectora és una idea d’Alfonso Morillas i impulsada per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya amb el suport del Complex Petroquímic de Repsol a Tarragona i la Diputació de Barcelona, i en la qual també col·laboren el Servei de Biblioteques Públiques de la Generalitat de Catalunya i la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.