• Imprimeix

Clubs de lectura infantils. Tardor 2018

De 5 a 11 anys. Places limitades. Inscripcions obertes. Celebrem els 15 anys de clubs de lectura (2003-2018)

10/10/2018 09:10
clubs de lectura

 


El mes d’octubre comença una nova programació dels clubs emmarcada dins les celebracions dels 15 anys dels clubs de lectura infantils i juvenils. Aquest trimestre molts dels nostres clubs tindran com a protagonista principal l’escriptora Eulàlia Canal, una autora amb més d’una vintena de llibres publicats per a públic infantil i juvenils, guanyadora de diversos premis i que tindrem l’oportunitat de conversar amb ella el dissabte 15 de desembre. El barri del Serrallo i l’acceptació de la diferència com a un valor també són alguns dels temes dels nostres clubs. No us els perdeu!

 

 • Històries diferents. Club de lectura en família
  Edat: famílies amb infants de 5 i 6 anys

  D’octubre a desembre compartirem tres àlbums il·lustrats amb la Sílvia Palazón. Tots ells tenen en comú uns protagonistes ben especials que ens regalen amb la seva singularitat l’oportunitat de tenir una visió poètica de la vida, donar valor a la soledat i a ser rebels.

  Reunions previstes: dimarts 23 d’octubre, dimarts 27 de novembre i dimarts 18 de desembre

 • Eulàlia Canal, de l’emoció a la paraula. Club de lectura infantil
  Edat: de 7 a 8 anys

  De la mà de l’Imma Pujol, bibliotecària de la Sala infantil,  descobrirem alguns contes d’aquesta escriptora nascuda a Granollers que s’ha instal·lat en el podi dels millors narradors per a nois i noies. Sensibilitat, coneixement dels món dels infants, els elements fantàstics... que arriben al cor dels lectors.

  Reunions: un dimarts al mes a les 17.30 h

 • El Serrallo, un lloc de conte. Club de lectura infantil
  Edat: de 8 a 10 anys

  Compartirem alguns dels contes que tenen com a protagonistes els pescadors serrallencs amb la finalitat de difondre el coneixement del patrimoni immaterial de Tarragona.  La col·lecció de contes infantils “Petit Museu” és el resultat de la col·laboració entre la Biblioteca i el Museu del Port de Tarragona dins el projecte “El Serrallo un lloc de conte. La memòria dels pescadors”.

  Reunions: un dijous al mes a les 17.30 h

 • Eulàlia Canal, de l’emoció a la paraula. Club de lectura infantil
  Edat: de 9 a 11 anys

  Després d’haver llegit i xalat d’allò més amb L’arbre de les històries i Un somni dins un mitjó els lectors del nostre club coneixeran una mica més l’obra de l’Eulàlia Canal. L’Imma Pujol amb la col·laboració de l’Eva Gloria conduiran aquest nou cicle.

  Reunions: un dissabte al mes de 10 h a 11.30 h