• Imprimeix

Club de lectura Fàcil

Dimecres 21 de novembre a les 19 h. Inscripcions obertes!

16/11/2018 10:11
Logo lectura fàcil

Els clubs de Lectura Fàcil el componen persones amb diferents capacitats lectores que llegeixen un mateix llibre guiats per un monitor i que es reuneixen periòdicament. Utilitzen com a eina bàsica llibres en format especial LF (lectura fàcil) amb l’objectiu de facilitar el gust per la lectura a persones amb dificultats lectores i de comprensió.

La Biblioteca junt amb els Centre de Normalització Lingüística (CNLT) i l’Escola Oficial d’Idiomes uneixen esforços per oferir de manera trimestral lectures adreçades tant als aprenents dels primers nivells de català com totes aquelles persones nouvingudes o no,  que vulguin una lectura per millorar el català o també persones amb dificultats lectores.

Les sessions son trimestrals i gratuïtes, tot i que és imprescindible la inscripció prèvia perquè les places són limitades. Els comentaris seran conduïts per professors del CNLT.

 

PROGRAMACIÓ 

  • Dimecres 21 de novembre de 19 h a 20 h
    Tant de gust de conèixer-lo, senyor Fabra de M. Carme Bernal i Carme Rubio
    Any Pompeu Fabra 2018.

    Pompeu Fabra ha estat, sens dubte, l'estudiós de la llengua catalana més destacat del segle XX. Va dedicar bona part de la seva vida a la modernització d'una llengua que havia quedat feta malbé al llarg dels segles. Et convidem a conèixer la vida i l'obra d'aquest lingüista que, amb el seu esforç, va aconseguir fer del català una eina útil al servei de tota la societat.

 

LECTURA FÀCIL