• Imprimeix

"Històries diferents". Nou cicle trimestral del club de lectura infantil en família conduït per la Sílvia Palazón

(Última trobada) Dimarts 18 de desembre a les 17.30 h. Per a famílies amb infants de P5 i 1r de primària. Places limitades. Inscripcions obertes.

13/10/2018 09:10
Sílvia Palazón

 

Des del mes d’octubre i fins al desembre la Silvia Palazón conduirà un nou club de lectura per a infants que cursen P5 i 1r de primària titulat: "Històries diferents". La Silvia fa de narradora i de professora de teatre i aquest trimestre ens proposa un cicle per gaudir amb la família del plaer de llegir i descobrir noves històries.


Diferents són els protagonistes dels contes del proper club: un ratolí, un cocodril i una ovella. El fet de ser diferents fa que aquests entranyables i simpàtics personatges siguin d’allò més especials.


Amb Frederick de Leo Leonni, un clàssic de la literatura infantil, descobrirem que la famosa  formiga de la faula opinaria que el nostre protagonista, el ratolí Frederick, és un ésser improductiu com la cigala. En lloc de recollir llavors, recull raigs de sol, colors i paraules per passar l'hivern. Frederick és un artista, un poeta, que simbolitza la necessitat de l'art i de la literatura en les nostres vides. 


¿Qué hace un cocodrilo por la noche?
de Kathrin Kiss, amb unes entranyables il·lustracions d'Emilio Urberuaga, és una història senzilla i tendra sobre la timidesa i sobre el valor de l'amistat. Coco el cocodril i la petita Paula, dos personatges antagònics, aconsegueixen ser amics perquè aprenen alguna cosa vital en l'amistat: el respecte a l'altre, al seu temps, als seus gustos, a la seva personalitat.


Margarita del Mazo i l’il·lustrador Guridi ens ofereixen amb El ramat una divertida història amb una protagonista peculiar: l’ovella número 4. Una ovella que passa a ser l’ovella negra del ramat quan decideix no seguir les normes perquè està farta de fer sempre el mateix. Un conte amb protagonista rebel amb final sorprenent i premiat en nombrosos certàmens. 


Històries diferents perquè els seus protagonistes són especials i ens regalen amb la seva singularitat l’oportunitat de tenir una visió de la vida poètica, de donar valor a la soledat i l’amistat i també la possibilitat de ser rebel.