• Imprimeix

Benvinguts a la Biblioteca! Comença el curs escolar

La biblioteca, eina de suport i aprenentatge per a docents i alumnes. Programa de formació adreçat a la comunitat educativa. Curs 2018/2019

07/09/2018 13:09
BiblioEscola


Des de la Biblioteca Pública de Tarragona volem apropar-nos millor a les necessitats de la comunitat educativa, tant pel que fa a la millora dels recursos bibliogràfics i la seva disposició i com a espai per a l’aprenentatge. Volem que la Biblioteca sigui una eina de suport pràctica per a docents i alumnes.

Des de l’any 1989 tenim un programa de formació adreçat a la comunitat escolar que hem anat adaptant en format de taller pràctic, amb la finalitat que els alumnes interactuïn en la descoberta de la Biblioteca.

Us oferim visites guiades amb itineraris adaptats als nivells de cada grup, i també lots de llibres, pel·lícules i altres materials, per cedir-vos com a complement a la biblioteca escolar. En el transcurs de la visita els estudiants també podran fer-se el carnet de la Biblioteca.

Educació infantil i fins a 4t de primària

L’objectiu és la descoberta de la Biblioteca. Les visites són dimarts i divendres al matí. 

A partir de 5è de primària i fins a 2n de Batxillerat

La finalitat de la visita és donar a conèixer els serveis que la Biblioteca ofereix al col·lectiu d’estudiants pel seu aprenentatge, formació i lleure. El treball de recerca (TR) requereix la consulta de molta bibliografia posada al dia. Les visites als grups de batxillerat estan orientades a ser una ajuda en el TR i per a la selectivitat. És un bon moment per visitar la biblioteca. Les visites són dimecres i dijous (matí o tarda).

Per concertar dia i hora de la visita, contacteu amb Imma Pujol o Cristina Caballé per correu electrònic bptarragona.cultura@gencat.cat, o bé per telèfon de dimarts a divendres de 10 h a 14 h (Tel. 977 240 331 i 977 240 544).

Consulteu el Catàleg de Serveis a la Comunitat Educativa per conèixer tots els recursos i serveis que posem al vostre abast.