• Imprimeix

Anglès, Francès i Lectura Fàcil en Català

Una tardor més comptem amb els clubs de lectura en llengües estrangeres i el club de Lectura Fàcil en català.

29/09/2018 09:09
Llengües

El coneixement d'altres llengües és cada vegada més rellevant en la societat i es fa més necessari en la nostra vida quotidiana, en la vessant laboral, però també en l’oci i en les relacions socials. Des de la Biblioteca Pública de Tarragona es treballa de forma específica des de l’any 2004. Us animem a practicar l’anglès i el francès mitjançant la lectura de llibres acuradament escollits, acompanyat de sessions de comentaris, opinions i interpretacions tot i facilitant la relació entre els assistents utilitzant la llengua estrangera com a mitjà. Les conductores dels clubs són persones nadiues amb una llarga experiència en aquest tipus d’activitats.

Per altra banda, seguim oferint el club de Lectura Fàcil. Juntament amb el Centre de Normalització Lingüística i l’Escola Oficial d’Idiomes, aquest club ofereix de manera trimestral lectures adreçades tant als aprenents dels primers nivells de català, com a totes aquelles persones nouvingudes o no, que vulguin millorar el català o amb dificultats lectores de qualsevol tipus.

Us recordem que la Biblioteca disposa d’un fons important de llibres i pel·lícules en altres llengües per facilitar-vos l’aprenentatge d’idiomes. Pregunteu-nos als taulells d’informació.

Clubs de lectura en llengües estrangeres

Anglès 
Conduït per Pat Mullarkey
* Dissabte 27 d'octubre a les 10.15 h comentarem The Heart is a Lonely Hunter de Carson McCullers
* Dissabte 24 de novembre a les 10.15. Comentari de Our Man in Havana de Graham Greene
* Dissabte 15 de desembre a les 10.15 h es comenta The Jungle Book de Rudyard Kipling

Francès 
Conduït per Esther Bruna
* Dissabte 27 d'octubre a les 12.15 h. Comentari de Pas pleurer  de Lydie Salvayre
* Dissabte 24 de novembre a les 12.15 h. Comentari de Un barrage contre le Pacifique de Marguerite Duras
* Dissabte 15 de desembre a les 12.15 h. Comentari de Vol de nuit d’ Antoine de Saint-Exupéry

Lectura fàcil en català
Conduït per Xavier Brotons, professor de català i periodista casteller.

*Novembre: data i hora per confirmar. Comentari de Tant de gust de conèixer-lo, senyor Fabra de M. Carme Bernal i Carme Rubio. Any Pompeu Fabra 2018.

INSCRIPCIONS OBERTES. Us podeu apuntar al taulell 3 de Primera Planta, per correu a: bptarragonacultura@gencat.cat o al telèfon: 977 240 331.