• Imprimeix

Adéu 2018. Acomiadem a escriptors, artistes, científics, cineastes... que ens han deixat durant l’any

Divendres 21 de desembre a les 18.30 h. Xerrada a càrrec de Raül Contel, director i divulgador cinematogràfic. Entrada lliure.

12/10/2018 11:10
Adéu al 2018

A través dels seus descobriments, escrits, cançons, direcció i interpretacions, rendim un afectuós comiat a tots els científics, literats, cantants, directors i actors que ens han deixat durant l’any, i que amb el seu treball han fet més agradable i millor el nostre món.

PHILIP ROTH; ARETHA FRANKLYN; MONTSERRAT CABALLÉ; BURT REYNOLDS; STEPHEN HAWKING; TOM WOLFE; BERNARDO BERTOLUCCI; NEIL SIMON; MILOS FORMAN; CHARLES AZNAVOUR... i tants més...

A tots, gràcies per deixar-nos gaudir del seu art.

Raül Contel és director i divulgador cinematogràfic . Contel ha aconseguit diversos premis en el camp del curtmetratge. Els seus primers treballs foren, entre altres: Cos trencat (1980), Gish (1980), Secuencias de un grupo (1981) i Amort (1982). Al 1990 va estrenar l’obra teatral infantil Contes per a garrinets. També ha impartit cursos d’iniciació al llenguatge cinematogràfic en diferents centres docents i ha estat articulista cinematogràfic.

Crits sords va ser guardonat amb el Premio de Cinematografia de la Generalitat el 1985 i el de Nuevos Realizadores del Ministerio de Cultura. Va ser un dels 15 fundadors del Col·legi de Directors de Cinema de Catalunya.